Over mij

Jordy Veerman

Woonachtig in Zaandam

Ik ben 38 jaar en woonachtig in Zaandam.

Op 16-jarige leeftijd ben ik begonnen als leerling stucadoor. Binnen het bedrijf waar ik werkzaam was heb ik ervaring opgedaan en alle opleidingen op het gebied van Stucadoren succesvol afgerond. Na 8 jaar voor dit bedrijf gewerkt te hebben ben ik in 2007 gestart als zelfstandig ondernemer onder de naam Stucadoorsbedrijf Jordy Veerman. Ik doe mijn werk met veel plezier en bezoek nog jaarlijks verschillende workshops en cursussen.  Dit om mijn vakkennis op peil te houden en innovatieve ideeën op te doen. Al 15 jaar ben ik werkzaam voor vaste aannemers en heb ik een vaste klantenkring in de particuliere sector opgebouwd.

Tevens is Stucadoorsbedrijf Jordy Veerman een gecertificeerd  leerbedrijf

NOA

Stucadoorsbedrijf Jordy Veerman is aangesloten bij de NOA (Nederlandse ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven). Als NOA vakman maak ik heldere afspraken met u en sta ik niet alleen zelf garant voor mijn werk, maar heb ik ook de garantie van de NOA achter mij. Deze heb ik niet zomaar gekregen. Als NOA vakman moet ik voortdurend aan belangrijke kwaliteitsmaatstaven, gedragsregels en eisen voldoen. Alleen zo krijg en behoudt ik de NOA Afbouwgarantie.

Als NOA vakman geef ik u graag inzicht in de Algemene Consumentenvoorwaarden die door NOA in samenspraak met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn opgesteld. Hierin zijn de rechten van zowel de consument als het afbouwbedrijf vastgelegd. Tevens sta ik daar onder andere als leerbedrijf voor toekomstige stucadoors geregistreerd.

Meer informatie over deze vereniging kunt u vinden op www.ubentbeteraf.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bel of stuur een mail voor vrijblijvend advies. Wij hebben bijna overal een oplossing voor. Wij staan u graag te woord!