Als een aal

Gladde afwerking

Glad, of sierpleister

Een hedendaagse moderne afwerking is het glad en vlak afpleisteren van wanden en plafonds. Dit geeft een luxe en rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Glad stucwerk past in elk interieur. Welke pleister het beste kan worden toegepast is afhankelijk van de ondergrond en de toe te passen laagdikte. Hierover adviseren wij u graag. Aanbrengen van glad stucwerk wordt met de hand gedaan. Een stucadoor zal met zijn materialen ervoor zorgen dat de muur en/of plafond zo strak mogelijk wordt afgewerkt. Doordat het puur op vakwerk aankomt, is het belangrijk om de stucadoor te kiezen op eventueel eerder werk. Door eerder werk te bekijken, krijg je een inzicht in de keuken en de kwaliteit die verwacht kan worden. Het eindresultaat van een gladde afwerking komt dus voornamelijk door het toepassen van de goede techniek. Glad stucwerk word ook wel pleisterwerk genoemd.

Meenemen schouw

Een van de mogelijkheden van stucwerk is bijvoorbeeld het meenemen van uw schouw of kast (zie bovenstaande afbeeldingen) Dit zorgt ervoor dat uw woonkamer een strak en modern geheel krijgt.

Sierpleister

Met sierpleisters worden wanden, plafonds en gevels op een efficiënte, manier van een fraaie decoratieve structuur voorzien. Onze sierpleisters onderscheiden zich door hun karakteristieke uiterlijk. Bovendien zijn ze hard, stootvast, kleurecht en duurzaam. Ze hebben weinig onderhoud nodig. Sierpleisters zijn bijzonder geschikt voor het versterken van relatief kwetsbare ondergronden of wanden met een hoge belasting graad.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Bel of stuur een mail voor vrijblijvend advies. Wij hebben bijna overal een oplossing voor. Wij staan u graag te woord!